Moja cestu k interiérovemu dizajnu

Rada by som vás privítala na stránke minim design. Názov ,,minim“ už evokuje, aká je naša cesta – čisté línie, jednoduchosť a funkčnosť. Riadime sa heslom – „v minimalizme je krása dizajnu“.

Moja cesta k interiérovému dizajnu sa začala ešte v období môjho detstva a značne ju ovplyvnilo prostredie, v ktorom som vyrastala. Otec bol vyštudovaný stavbár, ktorý vo svojom odbore oplýval húževnatosťou a činorodosťou.  Moja mama mala prirodzený vkus pre dizajn, ktorý prejavovala či už pri úpravách u nás doma alebo pre známych. Vždy niečo tvorila a najradšej pretvárala z niečoho starého pôvodného na niečo nové a pekné. Rekonštrukcie starých domov a bytov boli a aj sú jej vášňou.

Tu sa moja cesta začala a ďalší krok bol už iba logickým dôsledkom, kedy som sa prihlásila na školu interiérového dizajnu, aby som svojej vášni dala profesionálny rozmer. Veľkou školou pre mňa bolo pôsobenie v jednom bratislavskom architektonickom štúdiu, kde som mala možnosť nadobudnúť veľa praktických skúseností. Prax som získavala postupne pri rôznych projektoch, s ktorými sa mi klienti zdôverili.

Značne mi pomohli aj blízki ľudia a priatelia z oblasti dizajnu a architektúry, s ktorými som vedela svoje projekty konzultovať a obohacovali ma o cenné rady. Po tejto línii som sa dostala až do tohto momentu, za čo som všetkým nesmierne vďačná. Životný smer, okolie, skúsenosti, inšpirácie, ale aj prekážky a výzvy ma akosi prirodzene doviedli k uskutočneniu mojej vízie. Dospela som do minimalizmu a mohla sa začať realizovať v interiérovom dizajne.

Dizajnový štýl, kde neruší drzá farebnosť, prevláda priestor, pokoj, návrat k esenciálnemu. Tento nadčasový dizajn mi je blízky v pracovnom ako i osobnom živote. V jednoduchosti je skutočne krása, ktorá neomrzí. 

Inšpirácie zbieram na cestách, od ľudí a taktiež samoštúdiom. Rada kombinujem staré s novým, pričom sa snažím udržať luxusnú čistotu nerušeného priestoru, ktorému ale nechýba pocit útulnosti. Poskytuje komfort v podobne pohodlia a je praktický. Interiérový štýl, ktorý ponúkam svojim klientom, je ušitý na mieru všetkým, ktorí hľadajú odľahčenie svojho domova. Moderné a sofistikované bývanie, čisté línie a vizuálne jednoduché kompozície.

V rámci mojich služieb poskytujem aj „full servis od A po Z“ pre náročnejších klientov. Ten zahŕňa kompletné služby, od nájdenia vhodného staromestského bytu v Bratislave podľa vašich požiadaviek, návrhu interiéru cez kompletnú rekonštrukciu až po samotnú realizáciu interiéru. Takto je klient časovo odbremenený a sú mu ušetrené úskalia spojené s týmto procesom.

Do skorého videnia

Vaša Ivet