Previous slide
Next slide

o nás

MINIM REAL sa zaoberá sprostredkovaním predaja nehnuteľností. Zameriavame sa hlavne na staromestské byty v časti Staré mesto – Bratislava. Snažíme sa vyberať do ponuky nehnuteľnosti, ktoré majú veľký potenciál a plnia úlohu dobrej investície. Sprostredkujeme komplet celý právny servis aj služby spojené s predajom vašej nehnuteľnosti.

Banícky dom Banská Štiavnica

Banícky dom Banská Štiavnica

Na predaj krásna, udržiavaná tradičná banícka chalupa v Banskej Štiavnici s peknou záhradou, na ktorej sa nachádza studnička. Banícka chalupa je vo veľmi dobrom technickom stave s možnosťou okamžitého užívania, ideálna na chalupárčenie, ale aj na trvalé bývanie.

PV6 - krásny dizajnový byt s veľkorysou predzáhradkou v časti Koliba.

PV6 - krásny dizajnový byt s veľkorysou predzáhradkou v časti Koliba

Elegantný, nadčasový byt v škandinávskom dizajne, kde sú použité značky najvyššej kvality. 2-izbový byt s rozlohou 78 m², k bytu prislúcha predzáhradka o výmere 35 m². Svojou polohou vám tento byt poskytne bývanie s rýchlou dostupnosťou do centra mesta, no zároveň príjemné a pokojné bývanie.

H4 - 3 izbový unikátny staromestský byt v centre Bratislavy

H4 - 3 izbový unikátny staromestský byt v centre Bratislavy

Ponúkame na predaj 3-izbový staromestský byt, v tehlovom dome priamo v centre Bratislavy na Heydukovej ulici – len 2 minúty pešo do úplného centra.

prezrite si ďalšie inzeráty

Pozrite si všetky naše inzeráty a nájdite si domov svojich snov.

Máte záujem o kúpu staromestského bytu a zároveň o zrealizovanie interiéru na kľúč podľa vašich predstáv? Zrealizujeme kompletnú rekonštrukciu od návrhu interiéru až po odovzdanie projektu. Služba na kľúč je pre klientov, ktorí potrebujú pomoc s hľadaním ich vytúženej nehnuteľnosti, tiež si nevedia ani len predstaviť prejsť celým procesom rekonštrukcie bytu a následným vytvorením príjemného interiéru pre ich budúci domov. Zameriavame sa hlavne na staromestské byty v pôvodnom stave, Staré mesto – Bratislava. Nájdeme ten váš vysnívaný staromestský byt s vysokými stropmi, pôvodnými drevenými podlahami, kazetovými dverami či už inými historickými prvkami, ktoré sú typické pre tieto veľkolepé nehnuteľnosti v prestížnych lokalitách Starého mesta. Spolupracujeme s tými najväčšími odborníkmi, ktorí sú garanciou kvality. Dôverujte nám a nechajte všetko na nás.

Služba zahŕňa:

  • prieskum trhu – aktuálna ponuka staromestských bytov podľa požiadaviek klienta
  • sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti a celého právneho servisu s tým súvisiaceho
  • v prípade potreby konzultácia s hypotekárnym poradcom
  • návrh interiéru – realistické 3D vizualizácie
  • pracovná dokumentácia k realizácii interiéru
  • ohlásenia stavebných/udržiavacích prác – krajský pamiatkový úrad a stavebný úrad
  • zastrešenie všetkých potrebných prác spojených s rekonštrukciou – elektroinštalácia, vodoinštalácia, kúrenie, vzduchotechnika, repasovanie pôvodných prvkov, omietky, stierky až po kompletné zrealizovanie návrhu interiéru
  • výber dodávateľov
  • výroba a montáž nábytkov na mieru
  • zariadenie interiéru podľa návrhu
  • odovzdanie projektu

 

Ak vás zaujala táto služba, neváhajte nás kontaktovať.

instagram

partneri