Previous slide
Next slide

o nás

Venujeme sa kompletným rekonštrukciám bytov na dobrých adresách v Bratislave v mestskej časti Staré mesto. Upriamujeme pozornosť najmä na staromestské byty s vysokými stropmi, pôvodnými drevenými podlahami a historickými prvkami. Naším cieľom sú lukratívne byty s veľkým potenciálom a jedinečnosťou. Vždy je to pre nás veľká výzva spraviť z niečoho “starého” niečo nové a prekvapujúce. Naše interiéry vynikajú hlavne zemitými farbami, čistými líniami a nadčasovosťou.

Pracujeme s profesionálmi, ktorí nám pomáhajú vytvoriť z ničoho niečo.

M17

Elegancia v centre mesta

Tento veľkolepý byt svojou dispozíciou aj polohou nám odkryl rôzne výzvy. Otvárali sme chodbový priestor a spájali kuchyňu s chodbou a ďalšou izbou. Podarilo sa nám presvetliť a značne zväčšiť túto časť bytu. Samotné izby ostali v pôvodných rozmeroch.

F8

Staromestsky byt s históriou Palisady

Na tomto projekte sme sa snažili zachovať to pôvodné, čo prinášajú tieto staromestské byty na Palisádach. Zachovali sme pôvodné dubové parkety, zreparovali kazetové dvere a tiež drevené okná. Podarilo sa nám odhaliť v niektorých častiach bytu tehlové klenbové stropy. Robili sa tiež nové rozvody kúrenia, vody a elektriky za pomoci šikovných odborníkov.

H4

VEĽKOMETRÁŽNY RODINNÝ BYT PRIAMO V CENTRE

Byt priamo v centre s vysokými stropmi, pôvodnými dubovými parketami a jedinečnými drevenými dverami, ktoré sa nám podarilo zreparovať. Tento priestor ponuka bývanie v centre hlavného mesta a zároveň ponúka pokoj svojou orientáciou do vnútrobloku. Rekonštruoval sa od podlahy až po obklady, sanitu, batérie. V priestore sa použili dizajnové solitéry. Tento výnimočný byt sme zariaďovali s nábytkami na mieru od našich šikovných stolárov.

portfólio

Pozrite si všetky naše projekty, inšpirujte sa a my vám vytvoríme váš dokonalý domov.

projekt na kľúč

Máte záujem o kúpu staromestského bytu a zároveň o zrealizovanie interiéru na kľúč podľa vašich predstáv? Zrealizujeme kompletnú rekonštrukciu od návrhu interiéru až po odovzdanie projektu. Služba na kľúč je pre klientov, ktorí potrebujú pomoc s hľadaním ich vytúženej nehnuteľnosti, tiež si nevedia ani len predstaviť prejsť celým procesom rekonštrukcie bytu a následným vytvorením príjemného interiéru pre ich budúci domov. Zameriavame sa hlavne na staromestské byty v pôvodnom stave, Staré mesto – Bratislava. Nájdeme ten váš vysnívaný staromestský byt s vysokými stropmi, pôvodnými drevenými podlahami, kazetovými dverami či už inými historickými prvkami, ktoré sú typické pre tieto veľkolepé nehnuteľnosti v prestížnych lokalitách Starého mesta. Spolupracujeme s tými najväčšími odborníkmi, ktorí sú garanciou kvality. Dôverujte nám a nechajte všetko na nás.

Služba zahŕňa:

  • prieskum trhu – aktuálna ponuka staromestských bytov podľa požiadaviek klienta
  • sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti a celého právneho servisu s tým súvisiaceho
  • v prípade potreby konzultácia s hypotekárnym poradcom
  • návrh interiéru – realistické 3D vizualizácie
  • pracovná dokumentácia k realizácii interiéru
  • ohlásenia stavebných/udržiavacích prác – krajský pamiatkový úrad a stavebný úrad
  • zastrešenie všetkých potrebných prác spojených s rekonštrukciou – elektroinštalácia, vodoinštalácia, kúrenie, vzduchotechnika, repasovanie pôvodných prvkov, omietky, stierky až po kompletné zrealizovanie návrhu interiéru
  • výber dodávateľov
  • výroba a montáž nábytkov na mieru
  • zariadenie interiéru podľa návrhu
  • odovzdanie projektu

 

Ak vás zaujala táto služba, neváhajte nás kontaktovať.

instagram

partneri